donderdag 29 juli 2010

40 FEITEN OVER TARWEGRAS

1 Tarwegrassap is een van de beste beschikbare bronnen van levend chlorofyl.

2 Chlorofyl is het eerste product van licht en daarom bevat het meer lichtenergie dan andere elementen.

3 Tarwegrassap is chlorofyl in zuivere vorm en kan zowel oraal worden ingenomen als via de darm zonder giftige bijwerkingen.

4 Chlorofyl is de basis van levende planten.
5 Tarwegras is rijk aan zuurstof, zoals alle andere groene, chlorofylhoudende planten. De hersen- en lichaamscellen functioneren optimaal in een zuurstofrijke omgeving.

6 Chlorofyl is anti-bacterieel en kan zowel inwendig als uitwendig voor genezing worden gebruikt.

7 Dr. Bernard Jensen zegt dat tarwegrassap in enkele minuten wordt verteerd en dat dat weinig energie kost.

8 Het is wetenschappelijk bewezen dat chlorofyl de groei en ontwikkeling van slechte bacteriën verhindert.

9 Chlorofyl (tarwegras) bouwt de bloedstroom op. Studies op verschillende dieren hebben aangetoond dat chlorofyl geen toxische reacties geeft. Het aantal rode bloedcellen is binnen 4 tot 5 dagen na de toediening van chlorofyl weer hersteld, zelfs bij dieren met ernstige bloedarmoede en een laag gehalte rode bloedcellen.

10 Boeren in de Midwest gaven hun onvruchtbare koeien en stieren tarwegras om de vruchtbaarheid terug te krijgen. (Het hoge magnesiumgehalte in chlorofyl vormt enzymen die de sekshormonen herstellen.)

11 Chlorofyl kan uit meerdere planten worden gewonnen, maar tarwegras is superieur omdat het meer dan 100 voor de mens noodzakelijke elementen bevat. Als het in biologische aarde wordt gekweekt, absorbeert het 92 van de 102 bekende mineralen uit de aarde.

12 Tarwegras heeft de zogenaamde grassapfactor, waarvan is aangetoond dat het herbivore dieren (planteneters) voor onbepaalde tijd in leven houdt.

13 Dr. Ann Wigmore heeft mensen van 30-jaar oude chronische ziektes afgeholpen met tarwegras.

14 Vloeibaar chlorofyl dringt de cellen binnen, verfijnt en vernieuwt ze.

15 Tarwegrassap is een superieur ontgiftingsmiddel vergeleken met wortelsap en andere groenten en vruchten. Dr Earp-Thomas, collega van Ann Wigmore, zegt dat 15 pond tarwegras gelijk staat aan 350 pond wortelen, sla, selderij, enz.

16 Vloeibare chlorofyl spoelt drugsrestanten uit het lichaam.

17 Chlorofyl neutraliseert gifstoffen in het lichaam.

18 Chlorofyl reinigt de lever.

19 Chlorofyl gaat bloedsuikerproblemen tegen.


20 In het American Journal of Surgery (1940), beveelt Benjamin Gruskin M.D. chlorofyl aan om zijn antiseptische werking. Het artikel noemt het volgende klinische gebruik van chlorofyl: het elimineert nare lichaamsluchtjes, neutraliseert streptokokkeninfecties, heelt wonden, versnelt heling bij huidtransplantaties, geneest chronische sinusitis, bestrijdt chronische binnenoorontsteking en -infectie, vermindert spataderen en geneest beenzweren, elimineert impetigo en andere schurftige uitslag, geneest anuskloofjes, behandelt met succes baarmoedermondontsteking, elimineert parasitaire vaginale infecties, vermindert tyfus, en geneest in veel gevallen vergevorderde parodontitis (tandvleesontsteking).

21 Tarwegrassap geneest acne en verwijdert zelfs littekens na zeven tot acht maanden inname. Tegelijkertijd moet het dieet worden verbeterd.

22 Tarwegrassap maakt het lichaam van binnen schoon en wordt gebruikt als deodorant.

23 Een beetje tarwegrassap in het dieet voorkomt tandbederf.

24 Houd tarwegrassap 5 minuten in de mond en kiespijn verdwijnt. Het trekt gif uit de kiezen.

25 Gorgel met tarwegrassap tegen keelpijn.

26 Drink tarwegrassap tegen huidproblemen zoals eczeem of psoriasis.

27 Tarwegrassap voorkomt dat het haar grijs wordt.

28 Tandvleesontsteking: leg in sap geweekt tarwegraspulp op de aangedane huid in de mond of kauw op tarwegras en spuug het pulp uit.

29 Als je tarwegrassap neemt zul je verschil merken in kracht, uithoudingsvermogen, gezondheid en spiritualiteit en je zult je prettig voelen.

30 Tarwegrassap verbetert de spijsvertering.

31 Tarwegrassap heeft een hoog gehalte aan enzymen.

32 Tarwegrassap is een voortreffelijke huidreiniger en kan als voeding worden opgenomen via de huid. Giet het groene sap over je lichaam in een bad warm water en blijf 15 tot 20 minuten liggen. Afspoelen met koud water.

33 Tarwegrasklisma’s (darmspoelingen) zijn geweldig voor het genezen en ontgiften van de darmwand. De klisma’s genezen en reinigen tevens de organen. Wacht na een darmspoeling 20 minuten en spuit dan 1 dl tarwegrassap in. 20 minuten vasthouden.

34 Tarwegrassap is geweldig tegen constipatie en houdt de darmen open. Het bevat veel magnesium.

35 Dr. Birscher, een wetenschappelijk onderzoeker, noemde chlorofyl "geconcentreerde zonne-energie." Hij zei: "chlorofyl verbetert de hartfunctie, beïnvloedt het vaatstelsel, de dunne darm, de baarmoeder en de longen."

36 Volgens Dr. Birscher wordt chlorofyl (tarwegras) in de natuur gebruikt om het lichaam te reinigen en te herstellen en neutraliseert het gifstoffen.

37 Tarwegrassap kan littekens weghalen die in de longen zijn gevormd door de inademing van giftige gassen. Schadelijke gevolgen van koolmonoxide worden verminderd omdat chlorofyl de productie van hemoglobine verhoogt.

38 Tarwegrassap vermindert hoge bloeddruk en versterkt de capillairen.

39 Tarwegrassap kan zware metalen uit het lichaam verwijderen.

40 Tarwegrassap helpt uitstekend bij allerlei soorten bloedaandoeningen.
Afgeknipte tarwegrasmatjes krijgen een tweede leven op je balkon,
waar je je pompoen of andere kruipplanten veel plezier mee doet.

9 opmerkingen:

  1. Bedankt voor jullie reactie op het tarwegras forum, ik zal jullie log blijven bezoeken.
    Nadat ik een poos gestopt ben met het kweken, ben ik 3 weken gelden weer begonnen.
    Op het moment vries ik om 4 dagen 18 ijsblokjes sap in van een cm bij cm, hiervan gebruik ik er 's ochtend 3 en 's avonds 3, ik voel me er super bij.
    Dit is veel minder dan wat jullie aangeven, maar het werk zeker wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel over tarwegras en met goeie info.
    Hoop dat we meer van dit soort artikelen tegen gaan komen. Drink het zelf ook al 3 jaar en zal er zeker niet mee stoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ontzettend enthousiast geworden door dit artikel. Ook vond ik de tip van de ingevroren sap een hele goeie, ga ik ook zeker doen!
    Later zal ik nog eens terug komen met mijn bevindingen. Eerst nog een juicer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik het zelf al een tijdje het is supergoor maar je merkt wel dat je het op hebt ik voel me beter ik ga er zeker niet mee stoppen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hoeft het niet puur te drinken. Je kunt het verdunnen met water of mixen, bijvoorbeeld met onderstaande dranken.
      *(soja/geiten/amandel)melk
      * Chocolademelk
      * Appelsap
      * (vers)grapefruitsap (mijn favoriet)
      * water, limoensap en stevia

      Kwestie van uitproberen wat je bevalt. Succes!

      Verwijderen
  5. In pannenkoeken is ook lekker! Niet zo heel 'raw' verantwoord, maar als je bijvoorbeeld nog blauwe bessen erdoor heen mixed worden pannenkoeken toch weer wat gezonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ongeacht of u dagelijks orale of toekomstige injecteerbare opslagbehandelingen krijgt, ze vereisen medische onderhoudsbezoeken voor medicamenteuze behandeling en veiligheid en responsmonitoring. Als patiënten vroeg genoeg worden behandeld, is de levensverwachting bijna normaal zolang de succesvolle behandeling doorgaat voordat te veel schade aan het immuunsysteem optreedt. Wanneer patiënten echter stoppen met de behandeling, keert het virus terug naar hogere niveaus bij de meeste patiënten, soms geassocieerd met ernstige ziekten, omdat ik er doorheen ben gegaan en zelfs het risico op overlijden verhoogd. Het doel van orum treatment aci gaat door, maar ik denk dat mijn regering miljoenen ARV-medicijnen heeft gemaakt in plaats van een remedie te vinden. voor voortdurende therapie en monitoring. ARV alleen kan hiv niet behandelen, omdat het een zeer langdurige CD4-geheugencel is tussen geïnfecteerde cellen en mogelijk andere cellen die werken als lange termijn reservoirs. HIV kan in deze cellen worden verborgen zonder te worden ontdekt door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom, zelfs als ART de volgende infectierondes van de cellen volledig blokkeert, gaan geïnfecteerde reservoirs door voordat de behandeling wordt gestart en het HIV-virus uit deze reservoirs keert terug als de behandeling wordt gestopt. Behandeling met Ebilir "kan een remedie voor vernietiging betekenen, wat betekent dat HIV in reservoircellen kan blijven maar tot hoge niveaus is verrijkt, kan worden voorkomen na stopzetting van de behandeling, waarbij een reservoirvirus of een functionele HIV-behandeling volledig wordt geëlimineerd. Is van mening dat de ziekte van Parkinson een hoop is voor mensen die lijden aan schizofrenie, kanker, scoliose, fibromyalgie, fluor-toxiciteit
    Syndroom Fibrodysplasia Ossificans Progressiva.Fatal Familial Insomnia Factor V Leiden Mutation, Epilepsy Dupuytren's Disease, Desmoplastic small-round cell tumor Diabetes, coeliakie, Creutzfeldt-Jakob-ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, cerebrale amidis. Ziekte van Alzheimer, Adrenocortical carcinoma. Alma, allergische ziekten. HIV-Aids, herpes, inflammatoire darmaandoeningen, COPD, diabetes, hepatitis, Tasha en ik hebben online gelezen hoe Tara behandeld moest worden, dus ik sprak met hem via drituaherbalcenter@gmail.com. whatsapps +2348149277967 Ik geloof dat het twee weken lang gemakkelijk was om kruidengeneesmiddelen te drinken en ik dacht dat Dr. Itua niet geweldig was. Jawel! Ik dank hem heel erg, dus ik zal je laten weten of je lijdt aan een ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben 47 jaar oud en vrouw. Ik kreeg een paar jaar geleden de diagnose COPD en ik was niet meer bang! Mijn longfunctietest gaf een capaciteit van 49% aan. Na een jaar geleden griep te hebben gehad, bleven de kortademigheid, het hoesten en de pijn op de borst zelfs na een antibioticabehandeling. Ik rook al 36 jaar twee pakjes per dag. Geboren zonder borstbeen zorgde ervoor dat mijn ribben slechts een centimeter van mijn ruggengraat verwijderd waren, wat resulteerde in onderontwikkelde longen. Toen ik 34 was, werd ik geopereerd en het werd verholpen. Helaas heeft mijn roken alleen maar meer schade aan mijn reeds onderontwikkelde longen veroorzaakt. Het probleem was dat ik graag rook en niet wil opgeven! Heb het al twee keer eerder geprobeerd en werd bijna gek en wil dat niet nog een keer meemaken. Ik zag de angst in de ogen van mijn man en kinderen toen ik hen over mijn toestand vertelde, en toen begonnen ze zelf een oplossing te vinden om mijn toestand te verhelpen. Ik ben nu 47 bij wie de diagnose COPD-emfyseem werd gesteld, waarvan ik weet dat het uit mijn jaren kwam van roken. Ik begon met roken op school toen roken sociaal acceptabel was. Ik herinner me dat roken in ziekenhuizen was toegestaan. Het was toen niet bekend hoe gevaarlijk sigaretten voor ons waren, en het leek alsof iedereen rookte, maar ik was in staat om van mijn COPD-longaandoening af te komen door de hulp van dr. Akhigbe totale geneeskrachtige kruidengeneeskunde. Mijn man zag zijn getuigenis op internet dat hij zijn krachtige medicijn gebruikte om verschillende ziekten te genezen. We hebben contact opgenomen met zijn e-mail [drrealakhigbe@gmail.com} Hij heeft de juiste kruidenformule om u te helpen bij het wegwerken en herstellen van longaandoeningen en andere ziekten, zal u volledig en permanent genezen met zijn natuurlijke biologische kruiden. We hebben het medicijn per koerier ontvangen onderhoud. Ik wens dat iedereen die op jonge leeftijd begint met roken, beseft wat er uiteindelijk met hun lichaam zal gebeuren als ze hun hele leven doorgaan met die gemene gewoonte.
    Dr. , STAPHYLOCOCCUS, HEPATITIS A / B, SNELLE EJACULATIE, IMMUNOTHERAPIE, GONORRHEA, SYFILIS, AFVAL / RUGPIJN, PELVISCHE ONTSTEKING, LULVERGROTING, HARTZIEKTEN, TERMINALE ZIEKTE, ZIEKTE, ZIEKTE VAN DE KLEUR, ACHTERGROND GRAVEN ZIEKTE, GEHOORVERLIES, INTERSTITIËLE CYSTITIS, LEUKEMIE, MEERVOUDIGE SCLEROSE, OBESITAS, RABY'S, SCOLIOSE, INFLUENZA, POLIO, JACOB, ENZ. Als u op zoek bent naar uw genezing, neem dan contact op met dr Akhigbe via zijn e-mail drrealakhigbe@gmail.com of neem contact op met zijn whatsapp-nummer +2349010754824
    God zegene u, Dr. Akhigbe, voor uw goede handwerk in mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Na 2 jaar en 11 maanden pijn en verdriet te hebben gehad, was Dr. Molemen in staat om mijn leven terug te krijgen met zijn kruidengeneeskunde, mijn goede vrienden, ik ben al 2 jaar hiv-positief en elke dag huil ik tot God omdat ik een moeder was van 2 schattige kinderen die naar me opkeken, ik nam mijn medicijnen uit het ziekenhuis, ik heb ook wat gebeden tot God dat hij een wonder in mijn leven zou doen, mijn vrienden dit is een levensontroerend verhaal dat ik met jullie allemaal deel op het net vandaag, een paar maanden geleden was ik aan het surfen op het net toen ik een aantal goede getuigenissen vond over Dr Damisa Herbs, en iemand adviseerde hem Hiv te genezen door Dr Damisa, ik had altijd vertrouwen dat God iemand kon gebruiken om mij te genezen, ik nam contact op met Dr Damisa en ik vertelden hem over mijn probleem, hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat bij God alle dingen mogelijk zijn en ook dat hij wat kruidenkruiden voor me zou bereiden die ik moet nemen en hij zal het medicijn naar mij sturen , goed na alle begeleiding en medicatie van Dr Damisa hij adviseerde ijs dat ik opnieuw voor controle ga om mijn statusresultaat te zien en hij verzekerde me van een goed resultaat, ik was op dit moment bang omdat ik nooit wilde dat iemand me nog een keer zou vertellen dat ik positief ben, na 2 dagen ging ik naar het ziekenhuis voor controle en ze zeiden dat het resultaat vrijdag zou zijn, om 11:00 uur op vrijdag belde de ziekenhuisarts me en vertelde me dat het resultaat uit was en ik ben negatief, ik was geschokt en kon het niet geloven, ik belde onmiddellijk Dr Damisa en vertelde hem over het goede nieuws dat hij me vertelde om me te verheugen en ervoor te zorgen dat ik mijn getuigenis met mijn vrienden deel en daarom doe ik dit nu, vrienden, u kunt vandaag contact opnemen met Dr Damisa op WhatsApp + 2349019010998 of e-mail doctordamisa@gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen